Elisabeth Salou - Alpica Vòlei

Crònica: CECELL C 2 – 3 Alpicat Vòlei

Jugadores Cecell: Vidal, Sanz, Piñol, Guixe, Gonzàlez, Blanco, Arnó.

Jugadores Alpicat Volei: Ortiz, Batlle, Cespedes, Lopez, Stanescu, Valentines, Vall-llovera, Yarema, Caballero, Garray, Monegal, Sirera.

Dissabte 3 d’octubre van debutar les jugadores d’Alpicat amb un partit de parcials molt ajustats. L’Alpicat va estar poc organitzat dins el camp i va patir, tot i això els set es van desenvolupar de forma similar, ambdós equips lluitant cada punt fins al final i deixant poc marge d’error a l’equip rival. D’aquesta manera, després de la derrota del primer set 25-23, les alpicatines s’emporten el segon i el tercer set amb un ajustat 24-26. En el quart set el Cecell va seguir sent contundent però les jugadores de l’Alpicat van començar a sumar molts errors no forçat que van facilitar que el rival s’emportés el set còmodament amb un 25-20. Finalment el cinquè set se’l va endur l’Alpicat amb un 11-15 aconseguint així la victòria del partit.

Crònica per: Marta A.