logo alpicat3

El naixement del Club es va produir després de començar organitzar l’activitat de voleibol a través de la demanda de 15 noies i d’una associació a l'any 2005.
Vam organitzar partits amistosos amb els veïns de Torrefarrera els quals van accedir gustosos a la nostra demanda.
Durant el període estival també vam mantenir contactes amb el Regidor d’Esports Marçal Abella sobre la necessitat de replantejar l’organització de l’activitat sota les directrius d’un club esportiu. La mobilització de les famílies va ser immediata. Arribat ja el mes de setembre, vam convocar una reunió de pares i mares per transmetre aquest plantejament. La resposta va ser unànime : convertir-nos en club esportiu.
 Els següents passos van consistir en adreçar-nos a les institucions corresponents : la Federació Catalana de Lleida i de Barcelona, la Direcció General d’Esports i la Delegació d’Hisenda per donar-li forma legal al Club. Conseqüentment, vam establir en l’Assemblea General del Club els diferents nivells d’implicació dels assistents i les assistentes en la tasca d’organització i direcció de l’entitat esportiva. Per tant van quedar establerts els diferents càrrecs de la Junta Directiva.
Vam contactar amb el Consell Esportiu del Segrià i ens vam inscriure en la competició escolar organitzada per ells , en la que el principal objectiu és el foment i la pràctica de l’esport, fi que per altra banda també era el nostre.
A l’octubre , vam entrar en aquesta competició la qual proporciona una gran il·lusió per a les nostres jugadores. Aquest, és doncs, un motiu molt gran de satisfacció per tots nosaltres per que creiem que és una peça clau d’aquest engranatge.
Ara com ara, tenim un equip sènior federat femení que juga a la lliga catalana i també un equip sènior amateur que entrena regularment.