Elisabeth Salou - Alpica Vòlei

Crònica: OPTICALIA Vilanova 3 – 2 Alpicat Vòlei

 

Diumenge dia 11 les jugadores del sènior femení d’Alpicat van jugar contra l’Opticalia CV Vilanova groc al pavelló Isaac Gálvez a Vilanova i la Geltrú.

Partit molt lluitat fins a l’últim set per part de tots dos equips. Que va acabar caient de la banda vilanovina.

En el primer set l’Alpicat va començar per davant de Vilanova groc, lluitant cada punt per guanyar el set, tot i que finalment no va poder ser i en resultat va estar 28-26.

En el segon set les jugadores de Vilanova groc tenien molta confiança i Alpicat es va veure amb els ànims una mica baixos, tot i aguantar el set no va ser possible passar per davant de l’equip rival. El resultat d’aquest set va estar 25-8.

En el tercer set l’Alpicat va fer un canvi de xip, va sortir amb molta força, ganes de jugar i emportar-se la victòria del partit, ja que no era impossible. Per això en aquest set ho van donar tot i això és va veure reflectit en el resultat del set, 15-25.

En el quart set Alpicat tenia molta més confiança i va seguir aguantant i jugant tal com ho sap fer. Les rivals es començaven a posar nervioses en veure que Alpicat anava per davant. Finalment Alpicat es va emportar la victòria d’aquest set amb un resultat de 21-25.

En el tie-break l’Alpicat respira nervis igual que Vilanova groc, però es concentren i surten a jugar lluitant tots els punts fins al final. Malauradament les jugadores de l’Alpicat no es van poder emportar la victòria del partit, ja que el resultat d’aquest últim set va estar 15-7.

Tot i haver perdut les jugadores de l’Alpicat es van quedar amb què un partit no es pot donar mai per perdut, que tot es pot remuntar si se li posa actitud i ganes de guanyar. Les jugadores van sortir molt contentes i s’emporten així doncs el primer punt en aquesta lliga.

Seguim sumant, amunt Alpicat!!

Crònica per: Maria B.